Service
 
   Nieuwe Bus voor de Zinkelarij

Zinkelarij Bus
Met trots heeft de Zinkelarij de nieuwe bezorgbus in ontvangst mogen nemen. Deze is geheel in nieuwe stijl bedrukt met de namen van ons moederbedrijf, sanitairgroothandel Koekkoek BV en ons zusterbedrijf, de dakspecialist Dakelarij BV.


De afgelopen 3 jaar heeft de Zinkelarij bus vele bestellingen voor u mogen wegbrengen, echter kregen we van sommige klanten het verzoek om zetstukken van 4 meter te bezorgen.
Uiteraard was het zetten voor ons geen probleem, maar in onze oude bus konden wij dit niet vervoeren. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn heeft onze nieuwe bus een laadruimte van ruim 4 meter lang. Hierdoor kunnen we deze lengtes sneller en keurig netjes droog bij u bezorgen.


Wij leveren in regio Noord-Holland het meeste maatwerk en de standaard spullen binnen 24 uur op de afgesproken plek. Of dit nu is bij uw werkplaats of op de locatie waar u aan het werk bent.
Zinkelarij Bus Inbouw
Zinkelarij Bus achterzijde Voor het leveren van speciale zetstukken (zijwangen, bewerkte felsbanen etc) hanteren wij een wat langere levertijd maar door onze flexibele werkwijze zijn wij in staat u deze binnen een week te leveren.

Uw Zinkelarij Team


 Wilt u ook elke maand het laatste nieuws ontvangen via onze E-mail Nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op
 
Momenteel zijn er geen vacatures

 

  
ZINKELARIJ | T: 0229 - 275 098 | F: 0229 - 275 573 | contact ons | privacyverklaring
De Marowijne 41, 1689 AR  Zwaag